Greenfield Consulting
Property Hírportál GreenField Consulting
  • Ingatlanpiaci hírek
A GreenField Consulting nyerte az ORCO Csoport prémium kategóriás üzletházának tenderét
2009-11-05
A GreenField Consulting nyerte az ORCO Csoport prémium kategóriás üzletházának tenderét
 

A GreenField Consulting nyerte el az ORCO Property Group VÁCI 1 - közép-, felsőközép- és prémium kategóriás márkáknak otthont adó - üzletházára kiírt komplex marketingkommunikációs pályázatot.

Az együttműködés keretében a vállalat feladatai a marketingkommunikációs stratégia kialakítása, a Váci1 brand kiépítése, B2B és B2C kampány, valamint online és közösségi kommunikáció tervezése és megvalósítása.

 

 A GreenField Consulting a luxusáruház komplex marketingkommunikációs eszközeit a stratégia koncepciója alapján, a prémium kategória, a hagyomány, a szépség és az emberközeli érzés ötvözésével alakította ki. A kommunikációs elemek kivitelezését, illetve megvalósítását a legjobb anyagok és a legújabb technológiák jellemzik.

 

A modern stílusjegyekkel rendelkező logó és arculat vizuálisan is hidat képez a múlt és a jelen között. A tervezés során elsődleges szempont volt az eredeti építészeti stílus tiszteletben tartása és a modern elemek beépítésével keletkező szinergia kiaknázása.

Az ingatlanfejlesztés-marketing területre szakosodott GreenField Consulting célja, hogy a Váci1 üzletház fejlesztését a marketingszemlélet a kezdetektől végigkísérje, ezáltal - új értékek megjelenésével - a luxusáruház méltó legyen a kategória-első pozíció elnyerésére. Az egyedülálló bérlői összetétel, illetve az emberközeli és kivételesnek számító szolgáltatások szintén ezt a célt szolgálják.

Az ORCO Csoport VÁCI 1 nevet viselő fejlesztése a Vörösmarty téri Tőzsde Épületének átalakításával valósul meg. Az 1911 és 1915 között Alpár Ignác tervei alapján épült egykori Tőzsde Épülete 1933 óta az UNESCO által nyilvántartott Világörökség része, és műemlékvédelem alatt áll. A hosszú ideig a Budapesti Értéktőzsde székhelyéül szolgáló épület a világhírű francia építész, Christian Biecher tervei alapján születik újjá. Az épület történelmi tereinek megőrzésével, valamint a modern építészeti kialakítások együttes megjelenése révén, Budapesten egyedülálló prémium bevásárló és szolgáltató központ nyitja meg kapuit 2011 szeptemberében.

Greenfield Consulting - 1124 Budapest, Hegyalja út 154. Telefon: +36 1 3150996 Fax: +36 1 3150996 info@greenfieldconsulting.hu