Greenfield Consulting
Property Hírportál GreenField Consulting
  • Ingatlanpiaci hírek
Sikeres évet zárt a GreenField Consulting
2011-01-05
Sikeres évet zárt a GreenField Consulting
Harmadik éve bizonyítja a GreenField Consulting, hogy a specializálódás a kommunikációs üzletágban is fontos.

A property marketing több mint marketing; létjogosultsága van az ingatlanfejlesztőkre szakosodott kommunikációs tanácsadásnak. Számos ügyfelünk győződött meg 2010-ben is arról, hogy az ingatlanfejlesztéseknél alapkövetelmény a property marketing.

 

ORCO – Váci1

A vállalat még 2009-ben nyerte el az ORCO Csoport Váci1 fejlesztésének teljes marketing- kommunikációs feladataira kiírt pályázatot. A marketingkommunikációs stratégiát és az ebbe illeszkedő arculat kialakítását szintén komoly kutatási fázis előzte meg. A GreenField szervezésében megvalósuló bokrétaavató és VIP rendezvény sikeresen támogatta a bérlőakvirálást. A rendezvényről készített video itt megtekinthető.

Bővebb információ:
www.vaci1.hu


SCD Group – Akadémia Park

Az SCD Group, BREAM minősítés szellemében zajló Akadémia Park fejlesztésének teljes arculatát és a fejlesztéshez kapcsolódó arculati anyagokat szintén a GreenField Consulting alakította ki a budai zöld városközpont hangulatának és érzésvilágának megfelelően. Angol és Magyar nyelven egyaránt elkészült az Officium névre keresztelt, elsőként megépülő irodaház kiadványa.

Akadémia Park Officium (magyar nyelvű kiadvány)
Akadémia Park Officium (angol nyelvű kiadvány)

Bővebb információ:
www.akademiapark.hu
www.officiumiroda.hu

 

Cordia Zrt. online kommunikáció

A GreenField Consulting felel a Cordia Zrt. online kommunikációs feladataiért az információs architektúra kialakításától kezdve a bannereken és landing page-eken át a több nyelven is elérhető honlapokig. A CordiaZrt. az európai viszonylatban is meghatározó szerepet betöltő ingatlanfejlesztő vállalat, a 100%-os Magyar tulajdonú Futureal Cégcsoport lakóingatlan-fejlesztéssel foglalkozó leányvállalata.

Bővebb információ:
www.cordia.hu

 

Volumetric - Spanyolkert

A GreenField Consulting a Volumetric Magyarország Kft. nyíregyházi fejlesztésével zárta a 2010-es évet. A Spanyolkert névre hallgató, 350 lakásos, európai színvonalú lakópark lakásainak értékesítése megindult. Az érdeklődők a weboldalon keresztül tájékozódhatnak.

A Spanyolkert kiemelkedik a piac kínálta lehetőségek közül. Fejlesztését a helyi lakosság igényeinek felmérésével kezdte meg és ügyel arra, hogy a lakások és az épületek a felmérés eredményei alapján készüljenek el. A lakások kialakításánál a praktikusság volt a fő szempont.

A GreenField Consulting feladatkörébe tartozik a lakópark teljes marketingkommunikációs tevékenysége, beleértve az arculat kialakítását, az online kommunikációt, a weboldal fejlesztését, a fejlesztést megelőző kutatásokat és az ezek alapján megalkotott marketingkommunikációs stratégiát.

Greenfield Consulting - 1124 Budapest, Hegyalja út 154. Telefon: +36 1 3150996 Fax: +36 1 3150996 info@greenfieldconsulting.hu