Greenfield Consulting
Property Hírportál GreenField Consulting
  • Ingatlanpiaci hírek
Graphisoft Park: a természet kreatív ereje
2009-04-15
Graphisoft Park: a természet kreatív ereje

A GreenField Consulting nyerte el a Graphisoft Park marketingkommunikációs tenderét. A GreenField a pályázat keretén belül javaslatot tett az ’A’ kategóriás irodapark stratégiai kommunikációjára, beleértve az arculat kialakítását meghatározó brandirányt, a kereskedelmi metódushoz igazodó marketingeszközöket és a teljes fejlesztési életciklusra vonatkozó marketing-akciótervet.

A Graphisoft Park a pályázat meghirdetéskor már rendelkezett arculattal és célja – jövőbeni fejlesztéseihez – egy bérlői akvizíciós kiadvány megtervezése volt. A GreenField stratégiai megközelítésében javasolta a teljes arculat újragondolását és megújítását, illetve jövőbeni terjeszkedési terveinek megfelelő kommunikációs elemek megtervezését a humán szellemi erőre alapozott cégek bevonzása érdekében. A Graphisoft Park korábbi logója a Gázgyárat jelenítette meg, mely „századelős, gyári, környezetszennyező” üzenete teljes mértékben ütközik a Graphisoft Park természetközeli, humáncentrikus megjelenésével.

A GreenField stratégiai koncepciójának fókuszában a személyes értékesítésre alapozott BtoB kommunikáció fogalmazódott meg, illetve az ehhez kötődő értékesítést támogató eszközök. A Graphisoft Park grafikai megjelenítésben a high tech letisztultság biztosít keretet a Park kiemelt módon megjelenített, páratlan természeti és élhetőségi jellemzőinek.

Greenfield Consulting - 1124 Budapest, Hegyalja út 154. Telefon: +36 1 3150996 Fax: +36 1 3150996 info@greenfieldconsulting.hu