Greenfield Consulting
Property Hírportál GreenField Consulting
  • Ingatlanpiaci hírek
Városfejlesztési Projektportfólió Jász-Nagykun-Szolnok megyének
2010-09-20
Városfejlesztési Projektportfólió Jász-Nagykun-Szolnok megyének

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. megbízta a GreenField Consultingot, hogy készítse el a térség VFPP kiadványát.

A kiadványok bemutatják a terület kistérségeit, azok értékeit, a térségben működő jelentős vállalkozásokat, illetve az aktuális beruházási lehetőségeket. A hasznos információk segítségével a potenciális beruházók és vállalkozások átfogó képet kapnak azon lehetőségekről, melyek elősegíthetik saját elképzeléseik megvalósítását.


A fejlesztések iránt elkötelezett Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. a hazai befektetők mellett nemzetközi érdeklődőkre is számít, éppen ezért a magyar nyelven túl angolul, németül és kínaiul is elkészíttette portfólióját. A társaság célja a megye dinamikus fejlődésének támogatása és a beruházások ösztönzése.


A városfejlesztési projektportfólió


A Greenfield Consulting és a REevolutio Kft. közös termékfejlesztési tevékenysége eredményeként kialakított Városfejlesztési Projektportfólió (VFPP) kommunikációs csomag – VFPP - célja, hogy a települések, kistérségek számára olyan kommunikációs megoldást nyújtson, mellyel hatékonyan érik el befektetőiket egy komplex kommunikáció keretében. A VFPP elemei és információs bázisa befektetői szakmai alapokon nyugszik és a befektetők információs igényét hivatott teljes körűen kielégíteni.


A Városfejlesztési Projektportfólió (VFPP) egy kommunikációs csomag, amely a Régió és Település Marketing (RTM) alapvető eszközeként kimagasló hatékonysággal támogatja egy település bemutatását és projektjeinek népszerűsítését. Elsődleges feladata egy térség, egy település vagy egy önkormányzat fejlesztési stratégiájának, és konkrét ingatlanfejlesztési projektjeinek bemutatása a befektetők megnyerése érdekében. Speciálisan a település kommunikációjának kiszolgálására kifejlesztett marketing- standard, amely strukturált, rendszerbe foglalt és koherens.


A csomag az alábbi egymásra épülő elemekből áll:
• tanácsadás, konzultáció
• tájékoztató kiadvány (igény szerint tanácsadással segítve)
• honlapon elérhető adatbázisban történő bemutatkozás
• lakossági tájékoztató szóróanyag
• nemzetközi és belföldi ingatlanfejlesztési kiállításokon történő bemutatkozás

A csomag alapja egy olyan kommunikációs dokumentáció, amely városfejlesztési és marketingkommunikációs tapasztalatokat és tudást integrálva került kialakításra és vált tökéletes eszközévé a településkommunikációnak. Standardizált tartalmi felépítése biztosítja, hogy minden információt tartalmazzon, amelyet az ingatlanfejlesztői szakma igényel, professzionális vizuális kialakítása pedig hatékonyan támogatja ezen információk sikeres célba juttatását.

Greenfield Consulting - 1124 Budapest, Hegyalja út 154. Telefon: +36 1 3150996 Fax: +36 1 3150996 info@greenfieldconsulting.hu